The Good Wine bekroond door De Grote Hamersma

The Good Wine

Kleurrijke etiketten bij jou op tafel? Mega impact vanwege je waterbijdrage? Smaakvolle biologische wijn van een bekende Franse wijnproducent in huis?
Wat je reden ook is, The Good Wine aanschaffen is altijd een goed idee.

Het water loopt ons in ieder geval al in de mond…. flauw.. we know…gelukkig is de wijn dat niet. We kregen namelijk van De Grote Hamersma een 8 voor onze witte wijn; Cheeky Sauvignon Blanc en een 7,5 voor onze rode wijn; Cheerful Merlot.

Wie is Harold Hamersma? 

Harold Hamersma is één van de bekendste wijnjournalisten in Nederland en hij beoordeelt jaarlijks alle wijnen uit de Nederlandse schappen. Enkel de beste wijnen worden opgenomen in De Grote Hamersma, vandaar ook dat DGH weleens gekscherend de wijnbijbel wordt genoemd. Je vindt er alle beoordeelde wijnen met cijfers en proefnotities. Benieuwd of The Good Wine volgens de kenner, a.k.a. De Grote Hamersma, ook zo’n goede wijn is?

Cheeky Sauvignon: fris, fruitig en lentegeuren

Een citaat over onze Sauvignon Blanc:
“Een frisse sauvignon, vol fruit en lentegeuren, met zowaar in de smaak wat kalk en krijt zoals je dat vindt bij ouderwetse sancerre.”

Cheerful Merlot: slank, karakteristiek en vol sappig fruit

Een citaat over onze Merlot:
“Een slanke merlot vol sappig fruit, met daartussen wat van die karakteristieke leergeur van de merlot - hoe weinig veganistisch dat ook klinkt.”

Wat moeten wij daar nog aan toevoegen? Slechts: Let’s Go Wine Tasting On The Couch oftewel bestel snel via onze webshop en dan bezorgt Budbee morgen al een lekker flesje wijn bij jou thuis.


Older post Newer post